Pomáz angol nyelvóraPomáz angol nyelvórák Pomáz angol

Nyelvoktatás Pomázon

Kóbor Mónika vagyok, tanár és közgazdász, magán- és céges angol nyelvoktatással foglalkozom Pomázon, közel a HÉV-megállóhoz és céges csoportoknál szerte Budapesten. 18 évig vezettem egy kis üzleti nyelviskolát. Emellett korrepetálok más tárgyakból is, és magántanulók általános felkészítését is vállalom.

Célom, hogy a hozzám forduló nyelvtanulók - legyenek 8 vagy 98 évesek-, a nekik leginkább megfelelő módszerrel, minél több kommunikációs gyakorlattal haladjanak a gyakorlati, naprakész nyelvtudás felé. Az órát amint lehet, kizárólag angolul tartom, a kezdők természetesen még kérhetik a fordítást.:)

Általános kommunikációs angol fejlesztésnél legtöbbször a New English File tankönyv különböző szintjeit tanítom, üzleti angol esetén a Market Leader / In Company tankönyvcsalád tagjait. Legtöbb diákom 30-as, 40-es, 50-es korosztályból kerül ki, ezért senki ne érezze megát túl idősnek a tanuláshoz! LIFELONG LEARNING: hiszek az élethosszig tartó tanulásban.

Gyerekeknek még tartok középiskolai angol felvételi előkészítőt, magyar nyelvtan- és irodalom, történelem, földrajz korrepetálást.

Szeretettel várok mindenkit!