Pomáz angol nyelvóraPomáz angol nyelvórák Pomáz angol

Általános iskolai, középiskolai, szakiskolai tárgyak

KORREPETÁLÁS / ANGOL, TÖRTÉNELEM, FÖLDRAJZ, TERMÉSZETISMERET, KÉMIA, MAGYAR IRODALOM ÉS NYELVTAN - ÁLTALÁNOS- ÉS KÖZÉPISKOLA

KÖZGAZDASÁGI / KERESKEDELMI / TURISZTIKAI TÁRGYAK KORREPETÁLÁSA - KÖZÉPISKOLA

A felnőtt angol nyelvoktatás mellett gyerekeknek tartok középiskolai angol felvételi előkészítőt, angol, magyar nyelvtan- és irodalom, történelem, földrajz korrepetálást. Általános iskolás kisdiákoknál főleg a korrepetáláson van a hangsúly, ha hiányosságai vannak az iskolában tanultak során, azokat pótoljuk. Megtanítom számukra, hogyan beszéljenek helyesen angolul.

Középiskolásoknál szintén fontos az angol nyelvi korrepetálás, nyelvvizsgára és az érttségire felkészítés. Közgazdasági szakgimnáziumba járó diákoknál gazdasági tárgyakat is korrepetálok.

Szeretettel várok mindenkit!

MAGÁNTANULÓK FOLYAMATOS FELKÉSZÍTÉSE

Egyre több diák és szülő dönt úgy, mind az általános-, mind a középiskolában, hogy az iskolai bejárás helyett az iskola által is engedélyezett magánfelkészülést választja, és csak a félév végén megy be levizsgázni az adott tárgyakból.

Segítek a diákoknak abban, hogy hetente több alkalommal is átveszem velük a tárgyakat, kikérdezem, vizsgára készítem fel őket. Hívjanak bizalommal. A díjakat itt egyénileg beszéljük meg.

Jó tanulást kívánok!